Mazda Plessers

Enkel op afspraak: Wij zijn vandaag open tussen 08u30 - 18u00
DSC_0527

Update Covid -19

WE mogen U TERUG ONTVANGEN, IN ALLE VEILIGHEID!

Beste klant,

De afgelopen periode hebben we gezamenlijk enorme inspanningen geleverd. Deze inzet werpt nu zijn vruchten af. Traag maar zeker kunnen we onze dagelijkse activiteiten terug oppikken. 

Wat betekent dit concreet:

VERKOOP (ONLINE reserveren voor showroombezoek)

Onze showroom is terug geopend maar voorlopig werken we enkel op afspraak. Zo kunnen we uw bezoek grondig voorbereiden zodat alles veilig kan verlopen. Een afspraak maken kan telefonisch op het nummer 011/64.61.10 of via deze online agenda.

U kan ook een afspraak maken voor een videoconferentie op WhatsApp. Voeg onze telefoonnummer toe en stuur ons een bericht. Dan bekijken we wanneer een videoconferentie het beste past.

Ook de leveringen van nieuwe en tweedehandswagens zullen langzaam terug opstarten. Wacht u vol ongeduld op uw nieuwe Mazda? Dan contacteren we u zodra we zicht hebben op de leveringsdatum.

Bent u geïnteresseerd in een nieuwe of tweedehandswagen? Ons aanbod vindt u zoals steeds hier terug.


NAVERKOOP (ONLINE ONDERHOUD OF HERSTELLING)

Ook onze werkplaats is terug geopend voor alle herstellingen. Voor een afspraak kan u contact opnemen via mail op brecht@plessersnv.be, online via ons Registratieformulier en telefonisch op het nummer 011/64.61.10

Gezien de grote drukte die onvermijdelijk is na zo een lange sluiting, vragen we uw begrip als de wachttijd voor een afspraak iets langer is dan normaal. 

MAATREGELEN CORONA

Hoewel de situatie positief evolueert, blijft het belangrijk de richtlijnen strikt op te volgen. Wij garanderen u alvast een zorgeloos bezoek door:

  • Uw wagen en sleutel grondig te desinfecteren vooraleer wij u deze overhandigen
  • Voldoende afstand te houden
  • Enkel elektronische betalingen te aanvaarden
  • Desinfecterende gel ter beschikking te stellen

We willen ook met aandrang vragen om onze werkplaats niet te betreden tenzij op onze vraag en onder onze begeleiding. 

Hou het veilig en tot binnenkort

Het Mazda Plessers team

Car Trio

Onze modellen

Bij Mazda bouwen we niet zomaar auto's. We hebben altijd een specifieke bestuurder voor ogen. Elke innovatie, elke technologie en elk designdetail is dan ook ontwikkeld voor hém. En dus voor u. Zodat u de ultieme rijervaring beleeft, in het model dat helemaal bij u past.