All new Mazda CX-30

Als het leven een versnelling hoger schakelt

CX-30_visual_2

Ontdek de nieuwste telg in de Mazda familie.

AL­LES WAT U NO­DIG HEEFT OM TE GAAN EN STAAN WAAR U MAAR WILT

Uw leven staat niet stil, en dus heeft u een auto nodig die de hele weg met u samen kan afleggen. Een auto met de prachtig golvende lijnen van een coupé en de stoerheid van een SUV. Compact vanbuiten om u vlot door de drukte van de stad te loodsen, maar ruim vanbinnen om u eraan te doen ontsnappen. Een auto met dynamische prestaties, opwindend rijplezier en ongeëvenaard comfort en veiligheid.


ONT­WOR­PEN OM MET U MEE TE LE­VEN

De nieuwe Mazda CX-30 is zowel vanbinnen als vanbuiten gewoon subliem - van de vloeiende lijnen van het koetswerk tot het verfijnde vakmanschap van het interieur en de innovatieve technologie onder de motorkap. Dat alles levert een auto op die perfect aansluit op uw levensstijl en u oneindig veel rijplezier bezorgt.

CX-30 interior

MEER VERMOGEN VOOR MINDER

Ontworpen met de meest recente Skyactiv-technologieën, zijn alle benzinemotoren uitgerust met de Mazda M Hybrid elektrische aandrijvingstechnologie. U spaart brandstof uit, maar zonder te moeten inboeten aan kracht en vermogen.

DE SCHOON­HEID VAN RUIM­TE

Dat is het concept achter het ontwerp van het ruime en lichte interieur. In Japan hebben ze er een woord voor: “Yohaku”. Naast een perfect zicht op de buitenomgeving, is de auto ruim en comfortabel met veel bewegingsruimte voor vijf personen. Dit principe wordt doorgetrokken tot in de ruime, veelzijdige koffer.