Saloncondities

Dit is het moment om uw doordachte keuze te maken

Salon 2021

Geen autosalon in Brussel dit jaar, wel bij ons in de showroom. Saloncondities tot wel €6000 op een selectie modellen!

mazda 2

DOOR­DACHT DOOR DE STAD

Met de compacte Mazda2 beweegt u zich in stijl op het ritme van de stad. Want dankzij de Mazda M Hybrid technologie kunt u steeds rekenen op een extra vlotte en aangename rijervaring. Maar wees gerust: de cruisecontrol met snelheidsbegrenzer en zijn standaard remassistent voor de stad denken aan uw veiligheid. En als u kiest voor de versie Pure met navigatiesysteem bent u misschien sneller op uw bestemming dan u zou willen.

MAZDA 2 OKINAMI

Mazda M Hybrid Skyactiv-G 90PK 6MT


Nu al voor € 18.400

Uw salonvoordeel: € 2600 + GRATIS NAVIGATIE

Mazda 3

DENK OOK MET UW HART

Uw doordachte keuze voor de Mazda3 begint met … een goed gevoel. Maar de emoties die deze wagen losmaakt ervaart u pas echt tijdens een testrit. Hier beperken we ons dus tot de rationele feiten. Zoals zijn adaptieve cruisecontrol, ingebouwd navigatiesysteem en het head-up display in kleur die standaard zijn op alle versies. Net als Apple CarPlay trouwens, waaraan u elke rit uw hart kunt ophalen.

MAZDA3 SKYDRIVE SPORT

MAZDA M HYBRID e-Skyactiv-G 122PK 6MT


Nu al voor € 25.099 

Uw salonkorting: € 3.800

Mazda cx-30

SUV OF COU­PÉ? DENKT U ER RUS­TIG OVER NA.

Wij stellen u intussen de CX-30 voor die met zijn elegante lijnen en veelzijdige karakter ‘the best of both’ biedt. Maar vergis u niet: hij sluit geen compromissen. Zo beschikt elke CX-30 over ‘mild hybrid’-technologie en (bijvoorbeeld) een head-up display in kleur met projectie op de voorruit en navigatiesysteem. En de Skycruise doet daar een elektrische achterklep en 360° camera bovenop.

MAZDA CX-30 SKYCRUISE

Mazda M HYBRID e-Skyactiv-G 122PK 6MT


Nu al voor € 27.800 

Uw salonkorting: €3.690

mazda 6

Waarom kiezen als u alles kunt hebben?

De Mazda6 is een meesterwerk. Zijn design, de zwart lederen zetelbekleding met contrasterende stiknaden: deze wagen is een staalkaart van traditioneel Japans vakmanschap. Maar met zijn intelligente LED-koplampen, zijn adaptieve cruisecontrol en een Bose®-audiosysteem met 12 luidsprekers is hij ook verrassend modern.

MAZDA 6 SKYCRUISE

Skyactiv-G 163PK AUTOMAAT


Nu al voor € 33.350 

Uw salonkorting: € 6500

MAZDA CX-5

WE HEB­BEN AAN DE HELE FA­MI­LIE GE­DACHT 

Als u het aan iedereen in huis zou vragen: welke Mazda zouden ze kiezen? Waarschijnlijk een ruime SUV met comfortabele plaatsen voor iedereen, plek voor al hun bagage en genoeg entertainment om zich geen minuut te vervelen. Neemt u plaats in de comfortabele lederen zetels van de Mazda CX-5 Skycruise, geniet van het Bose®-audiosysteem met 10 luidsprekers en kijk eens diep in zijn intelligente LED-koplampen. Wat denkt u: zou dit hem kunnen zijn?

CX-5 Homura

MAZDA CX-5 HOMURA

Skyactiv-G 163PK AUTOMAAT


NU AL VOOR € 31.600 

UW SALONKORTING: € 4890

Nu is hét MO­MENT OM UW DOOR­DACH­TE KEU­ZE TE MA­KEN

Er zijn heel wat redenen om voor een Mazda te kiezen. We kunnen ons voorstellen dat u helemaal weg bent van het design en de rijkelijke uitrusting van onze SUV’s. Of dat het rijplezier en de duurzame keuzes van de Mazda MX-30 u direct verleiden. En in onze showroom vindt u nu onze aanbiedingen waar u niet lang over moet nadenken.