WE MOGEN U TERUG ONTVANGEN, IN ALLE VEILIGHEID!

DSC_0527

Naar aanleiding van de maatregelen die zijn aangekondigd door de overheid is het vanaf zaterdag 11 juli verplicht om een mondmasker te dragen in onze showroom.

EEN BEZOEK AAN DE SHOWROOM? (ONLINE RESERVEREN VOOR SHOWROOMBEZOEK)

U overweegt een nieuwe wagen aan te kopen en wilt langskomen in onze showroom? Dat kan, onze showroom is open van maandag tot en met zaterdag.

Bij voorkeur werken we op afspraak. U laat ons weten welke wagen u interesseert. Onze verkoopadviseur gaat dan voor u aan de slag om uw bezoek grondig voor te bereiden. Eens in de showroom krijgt u de kans om in alle rust de wagen te ontdekken. Onze verkoopadviseur is nooit ver weg om er u meer over te vertellen.   

Een afspraak maken kan je doen via deze online agenda of telefonisch op het nummer 011/64.61.10.

Ook de leveringen van nieuwe en tweedehandswagens zullen langzaam terug opstarten. Wacht u vol ongeduld op uw nieuwe Mazda? Dan contacteren we u zodra we zicht hebben op de leveringsdatum.

Ons aanbod vindt u zoals steeds hier terug.

NAVERKOOP (ONLINE ONDERHOUD OF HERSTELLING)

Voor onderhoud of herstelling kan u ons best contacteren via ons Registratieformulier of via mail op brecht@plessersnv.be. 

Gezien de grote drukte die onvermijdelijk is na zo een lange sluiting, vragen we uw begrip als de wachttijd voor een afspraak iets langer is dan normaal. 


Wij blijven de richtlijnen strikt opvolgen. Zo garanderen wij u een zorgeloos bezoek.


Tot binnenkort

Het Mazda Plessers team