Onze diensten

Bij Mazda denken wij niet alleen aan uw wagen maar ook aan u.

Onderhoud & herstellingen

Onderhoud & herstellingen

In handen van experts

Door Mazda opgeleide technici onderhouden uw Mazda volgens het boekje. Naast het gewone onderhoud controleren ze alle cruciale onderdelen op slijtage en zorgen dat alles elektronisch gedocumenteerd wordt. Met onze transparante prijzen komt u nooit voor verrassingen te staan. Uw digitaal onderhoudboekje houden we minutieus bij.

Ruitenwissers

Ruitenwissers

Houd uw zicht scherp

Regen, sneeuw, vrieskou, … uw ruitenwissers krijgen het in ons land vaak hard te verduren. Nochtans is goed zicht essentieel voor een veilige rit. Door alert te zijn en uw ruitenwissers tijdig te laten vervangen, gaat u steeds veilig de baan op. 

Road Care Everywhere & Mazda Insurance

Road Care Everywhere & Mazda Insurance

Altijd gerust op weg

Bovenop 3 jaar of 100.000km algemene garantie, geniet uw nieuwe Mazda 3 jaar lang gratis Mazda-wegbijstand in heel Europa. En zelfs de volledige levensduur van uw Mazda, zonder beperking van kilometers of leeftijd, op voorwaarde dat u de voorgeschreven onderhoudsbeurten laat uitvoeren volgens de voorschriften van Mazda.

Spreek met ons over Mazda Insurance voor een verzekering met uitgebreide dekking aan scherpe tarieven.

PRIVATE LEASING

PRIVATE LEASING

RELAX MET PRIVATE LEASE

Naast aantrekkelijke leasingformules voor professionals, bieden we ook leasing aan voor particulieren. U hoeft enkel de wagen van uw dromen te kiezen en de looptijd en aantal kilometers te bepalen, wij doen al de rest. Omdat u een vast maandbedrag betaalt zonder extra kosten, rijdt u volledig zonder zorgen.

Mazda airco service

Mazda airco service

Ontdek onze formules

Op warme dagen zorgt de airco voor de nodige verkoeling. Maar wist u dat het ook in de winter een nut heeft en bijdraagt aan uw veiligheid? Aangeslagen ruiten? Die ontwasemt u het best met de airco om snel een optimaal zicht te bekomen.

Hoewel we de airco dus nodig hebben, gaat het niet altijd goed.
De koude lucht zorgt voor condens in de leidingen en opstapeling van vuil en bacteriën. Deze werken dan weer allergieën en onaangename geurtjes in de hand.

Wanneer de airco stopt met koelen is het in veel gevallen al te laat, met meestal een grote herstelling als gevolg. Om dit te vermijden, gunt u uw airco best jaarlijks de aandacht die hij verdient. 

MAZDA FRESH AIR

Voor € 54,00*

Met dit pakket laten wij uw airco weer fris ruiken en verwijderen we alle ongewenste bacteriën.

 • Controle staat van de interieurfilter
 • Reiniging en desinfectie van het verluchtingssysteem
 • Reiniging en desinfectie van de verdamper
 • Geurbehandeling van het verluchtingssysteem

MAZDA AIRCO CARE

(R134A) - € 89,00 *
(R1234YF) - € 144,00*

Met dit pakket krijgt u een overzicht van de staat van uw airco.

 • Controle werking van de airco commando’s
 • Controle werking van de aircocompressor
 • Controle staat van de aandrijfriem van de aircopomp
 • Controle koeling airco
 • Controle uitgangstemperatuur
 • Controle staat van de interieurfilter
 • Controle werkingsdruk van het aircosysteem
 • Bijvullen koelmiddel (tot 100 gram)

* Bovenvermelde prijzen zijn forfaitair geadviseerde maximumprijzen, inclusief btw en werkuren. Bovenstaand aanbod is geldig indien uw aircosysteem normaal werkt met koelgas R134a of R1234yf. Bijkomende werken, vloeistoffen en onderdelen zijn niet inbegrepen in de Mazda Airco Services. Het vervangen van de interieurfilter maakt geen deel uit van de Mazda Airco Services, maar van de voorgeschreven onderhoudsbeurten.